Productes i Serveis > Publicacions
  Publicacions
  1 2 3 Next

Andorra en Xifres 2019

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Actua i el Departament d’Estadística han elaborat de forma conjunta l’Andorra en xifres 2019, una publicació que recull les principals dades socioeconòmiques d’Andorra

+ info

Andorra en Xifres 2020

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Actua i el Departament d’Estadística han elaborat de forma conjunta l’Andorra en xifres 2020, una publicació que recull les principals dades socioeconòmiques d’Andorra referides principalment a l'any 2019.

+ info

Enquesta de condicions de vida (ECV)

 Publicació en format electrònic que recull els resultats de l'enquesta de condicions de vida, l'estadística de la distribució personal de la renda i l'estadística sobre risc de pobresa i exclusió social de l'any 2018.

+ info

Enquesta sobre l’organització del treball i disposicions relatives a l’horari laboral. Any 2019

Publicació en format electrònic que recull informació sobre l’organització del treball i disposicions relatives a l’horari laboral de les persones residents al Principats.

 

+ info

Enquesta sobre la conciliació entre vida familiar i laboral per a l'atenció de persones a càrrec. Any 2018

Publicació en format electrònic que recull informació sobre la flexibilitat en les condicions de treball de les persones residents al Principats per afrontar les responsabilitats de cuidar persones a càrrec. 

+ info


  1 2 3 Next