Productes i Serveis > Serveis
Serveis
Alerta informativa
Amb l'objectiu de poder vincular els usuaris amb la informació estadística, a través de l'alerta informativa els usuaris poden rebre les últimes estadístiques elaborades al més ràpid possible. El convidem a registrar-se en la nostra llista de correu, únicament ens ha de facilitar la seva adreça electrònica fen clic a Inscripció a la newsletter
 
Servei d'atenció de demandes
El Departament d'Estadística, mitjançant el telèfon d' informació estadística, atén les peticions al moment, i facilita a l'usuari la informació, o se li indican on pot trobar-la en la pàgina web.
Tèlefon: 885 445 (de dilluns a dijous, de 8:15 a 16:30 i divendres de 8:00 a 14:30)
A excepció dels horaris intensius fixats pel Govern
 
Consultes on-line
També es poden realitzar consultes a través del formulari disponible en la web. Les peticions d'informació estadística que arriben per correu electrònic s'atenen en un termini màxim de mig dia laborable i facilitem la gestió d'informació d'altres departaments de govern en el menor temps possible.
 
Actualització de preus i rendes
Si vol actualitzar un preu, pensió, renda o salari d'acord amb l'evolució de l'índex de preus d'Andorra, aquesta aplicació permet, a través d'un ús senzill, la seva actualització.
Obrir aplicació